Juni 2016 - Kuhn 9 meter triple graszaadmaaier

Voor het maaien van graszaad hebben wij een 9 meter triple maaier gekocht. Het voordeel van deze machine is dat we weer 1/3 minder rijsporen hebben als bij onze 6 meter brede maaicombinatie. Hierdoor dus minder zaadverlies en een betere droging van het gewas door dat de zwaden breder afgelegd kunnen worden. Tevens geeft het een flinke capaciteit verhoging zodat we in douwnatte nachten in een korte tijd veel hectares onder goede omstandigheden kunnen maaien.

Juni 2016 - Vervaet 625 bietenrooier

Voorzien van de modernste ontwikkelingen voor een zo optimaal mogelijk kop- en rooiwerk.
Tevens is deze machine uitgevoerd met 90 cm brede Michelin Ultraflex banden en een luchtdruk wisselsysteem.
Door deze Ultraflex banden, luchtdruk wisselsysteem en 80 cm brede banden op onze kiepwagen kunnen wij uw bieten rooien en afvoeren met 1,2 bar in de banden.

Maart 2016 - Claas 7055 Verreiker

Uitgevoerd met brede lagedruk-banden. Zeer geschikt voor laden, lossen en transporteren van landbouw producten. Voorzien van alle opties om onze machinisten zo goed mogelijk werk te laten leveren.

Januari 2015 - Vredo 5518 Trac

Bemesting_Vredo_5518_trac

Voor het jaar 2015 hebben we een gloednieuwe Vredo 5518 Trac in gebruik genomen. Dit is een 550 pk vierwieler voorzien van een 19000 liter mesttank, 12m³ mestpomp, 10 duims zuigarm en een bandendrukwisselsysteem.

Januari 2015 - Roelama sleepslangpompwagen

Mestpompwagen

12m³ pomptankwagen voorzien van zuigarm met mestpomp onderaan de zuigarm + zware Doda mestpomp, water + mest doorstroommeters.

Verder voorzien van alle gemakken om het onze medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken om in korte tijd veel mest weg te pompen.